20/12/06

Bloc a Savassona

A prop de Vic trobem la zona de Savassona, un lloc molt maco on es troba un antic poblat iber i a on al cap damunt de tot es pot apreciar una petita ermita on si pot pujar a l'hora de dinar... La pedra és arenisca i abunden els "cantos romos". Un lloc fantàstic per passar el dia.

Com arribar-hi:
Sortir de Tavèrnoles cap al Parador de Sau. Si puges per la carretera, un cop passes Tavèrnoles, trobareu primer una casa a ma dreta, després un mirador a ma esquerra i després us trobareu un primer lloc per aparcar (dreta i esquerra), si aquest està ple, el segon pàrking està a uns metros més a ma esquerra. Entreu pel camí, (protegit per una cadena), seguiu-lo i us portarà a la zona, només arribar a la zona veureu un impressionant bloc gegantesc!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El bloc enorme que comentes és el "Bloc del Dau" i és una zona molt concorreguda per senderistes i per btt's. Hi ha un altre bloc anomenat "Pedra del Sacrifici", que també està en aquest sector. La llàstima és no poder recollir més informació ni tenir ressenyes, més enllà d'algun comentari d'algun local que hem trobat per allà.

Anònim ha dit...

ei bous, sóc el Ramon de solso, he vist a la web del K, k el Ferran Guerreo ha publicat un blog, i que vol publicar les ressenyes de savassona, aixi k ja sabeu... blocexpresion o algo aixi.

apa salut

Mia ha dit...

si, ja ho se merci! haviam si les acava..... jeje

Anònim ha dit...

Hola, ja he anat a Sabassona un parell de cops, m'agradaria saber, si a part de la zona de l'ermita, hi ha algun altre lloc per fer bloc, que estigui aprop, o a la mateixa zona. I desprès saber si ja hi ha una pág. amb les ressenyes de Sabassona?
Gracies fanàtics!!!

Blocandeker ha dit...

ei! em possat un tema de discussió al Foro de Blocandeker, per contestar a l'últim comentari, haviam si així entre tots podem donar resposta! Salud

Ferran Guerrero ha dit...

Bon dia i bona hora!
Només comentar-vos que des del dia 20 d'agost s'ha deixat un llibre de piades al bar-restaurant de Tavèrnoles CAN JANOT, per si hi voleu deixar (i/o llegir) algun comentari. Molaria que aquest llibre servís per ressenyar blocs o senzillament per deixar-hi les impressions del dia, al vostre gust!!
Ciao i salut!