1/6/08

Boulder Maps


Hola companys!! Després de molt de curro amb el Ferran Guerrero rotpunktholds, enllestit un mapa que crec que us pot ajudar a molts, a buscar, i descobrir moltes zones noves de bulder! O aprofitant que esteu de viatge en algun lloc, i veure que al costat on aneu, teniu una zona de bulder que no coneixíeu!

La idea de tant de curro, només era la de agrupar el màxim d'informació que hi ha per internet, i fer-la el més accessible possible, i no tenir que estar buscant per tot arreu, a veure si trobes algun blog o alguna web, on parlen de la zona que et faria gràcia anar.

Hem intentat posar links a les ressenyes de cada zona, tot i que de moltes no les hem trobat, encara queda molta feina per fer, així, que ens agradaria que la gent, també col·laborés, i poguéssim fer una gran base de dades de zones de bulder mundials.

Bouldermap

Per fer-ho, qui estigui interessat en ajudar podria enviar-nos un correu a blocandeker1@gmail.com, si es possible, amb captures del google maps, per poder penjar-les nosaltres als mapes, així com el link a les ressenyes si es que les teniu.

Igualment, comentar, que no ens fem responsables de la mala ubicació d'algun dels sectors, els hem posat en base a la informació que hem trobat! Si algú veu que algun, esta mal situat, agrairíem que ens ho indiques, per poder-ho corregir.
Apa a tibar bous!!!!

4 comentaris:

jordiAT ha dit...

bufff... quin curro. Jo conec una zona al Mas de BArberans (prop de Tortosa). Les ressenyes són al web de Tresrastas
Salut

Ochentero ha dit...

NOVA ZONA DE BULDER A VILAFAMES ( CASTELLÓ). HTTP://VILAFAMESBOULDERING.BLOGSPOT.COM

blocandeker ha dit...

Perdona no haber contestado antes, ahora mismo añadimos esta zona y el enlace a vuestra blog, muchas gracias por hacernos llegar la información.

Un saludo

Antonio Rey ha dit...

Nova zona de boulder a La Riba(Tarragona)
Més informació: http://ripabloc.blogspot.com/