11/12/06

Sector a prop de Zaragoza

Zona d'escalada en bloc a Biota, a 45 min de Zaragoza.


Com arribar-hi: Desde Zaragoza, agafarem l'A-68, direcció Logroño, i sortirem a Alagón. continuarem direcció Tauste passant avans per Remolinos, i seguirem fins a Ejea. Un cop aqui ens haurem de dirigir cap a Sádaba, pero força avans d'arribar-hi, i tot just després de pasar el canal de les Bardenas, ens desviarem cap a Biota.
Pels sectors de Malpica, passarem Biota i continuarem cap a Malpica, un cop passat el poble, començarem a veure els blocs, que seran mes abundants, un cop creuem el tiu Arba, direcció Uncastillo.

Pels sectors més pròxims a Biota, tot just arribar al cartell de Biota, i passar una gasolinera i l'esglesia, surt un carrer cap a l'esquerra, que deixa d'estar esfaltada al acabar la pujada, veurem que surten varis camins, agafarem el de la dreta, que passa entre una casa en ruines, i una més baixa, al arribar a una granja de porcs, veurem varis camins.
Per anar al sector de la cantera del Candil, agafarem el de la dreta, i automaticament despres de la bifurcació a l'esquerra.
Per anar al sector de los Bañales i la Bal de Tadeo, haurem de desviar-nos pel cami de l'esquerra de la granja.

PD: gracias ELALES!