5/12/06

Bloc a Centelles

Algú coneix o té ressenyes de la zona de bloc de Centelles, es veu que es petiteta... Es pot veure desde la carretera m'han dit, està sota el cim de Puig Sagordi, des de centelles, agafar una carretera que porta cap a l'urbanització amb el mateix nom del cim.

A sota del Puig Sagordi hi ha la zona d'escalada que es coneix popularment com Collsuspina (el poble està a prop). S'hi arriba agafant un desviament cap a la urbanització del mateix nom, després d'un revolt molt tancat a dreta de la carretera que va de Tona a Moià. Arribes a un encreuament en forma de T i has d'anar cap a l'esquerra, a buscar les antenes. Quan s'acaba l'asfalt a la dreta et queda un sector amb alguns blocs amb alguna coseta a fer (suposo que et referiràs a aquests). Si segueixes 100m tens l'aparcament i el començament de les vies d'escalada."

Gracies Dani (Daymon)

1 comentari:

Anònim ha dit...

"A sota del Puig Sagordi hi ha la zona d'escalada que es coneix popularment com Collsuspina (el poble està a prop). S'hi arriba agafant un desviament cap a la urbanització del mateix nom, després d'un revolt molt tancat a dreta de la carretera que va de Tona a Moià. Arribes a un encreuament en forma de T i has d'anar cap a l'esquerra, a buscar les antenes. Quan s'acaba l'asfalt a la dreta et queda un sector amb alguns blocs amb alguna coseta a fer (suposo que et referiràs a aquests). Si segueixes 100m tens l'aparcament i el començament de les vies d'escalada."

Molt bona tasca la del bloc! Vagi bé!!

Dani (Daymon)
http://daymon.bloc.cat